За Нас

„София Газ Комерс“ ООД е основана през 2001 г. Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно на автомобилни пропан-бутанови и метанови системи и резервни части за тях. „София Газ Комерс“ ООД е вносител и ексклузивен дилър на множество утвърдени марки в областта на търговията с пропан-бутанови и метанови системи. Фирмата е представител на италианските марки AEB, Lovato, BRC, Autogas Italy; ексклузивен дилър на Дормаксан – един от най-големите производители на пропан-бутанови бутилки в света, както и на българските МСМ, Олимпик и Колос.

Фирма София Газ Комерс ООД притежава и собствена търговска марка автомобилен газов инжекцион „ Мега Джет“. Тази система се произвежда в Италия и е с изцяло италианска окомплектовка.

През годините на своето развитие името на фирма „ София Газ Комерс“ ООД се е утвърдило като един от най-големите дилъри на АГУ и части за тях, както на българския, така и на международния пазар.

Фирма „София Газ Комерс“ ООД има честта и удоволствието да Ви покани в новопостроената си модерна търговско-административна сграда с диагностичен център.

Фирмата разполоага с висококвалифицирани и мотивирани специалисти готови да посрещнат нуждите на своите клиенти.

Успоредно с търговската си дейност фирмата предлага и сервизна дейност, като нейна основна цел е развитието и подобряването на капацитета на своите служители и контрагенти.